Tündérszépek – 2022

Immár ötödik alkalommal indult útjára a Tündérszépek országos szépségverseny. A legszebbeket a zsűri juttatta a döntőbe. Az olvasók szavazatai alapján pedig minden régióból egy lány jutott a következő körbe, amely június 6-án kezdődött, ebben a körben június 20-ig lehet szavazni. A tét nem kicsi, hiszen a Tündérszépek győztese, vagyis a szépségkirálynő 1 éves OMODA 5 személyautó használatot nyer, valamint kozmetikai szépségcsomagot és mobiltelefont is kap ajándékba. Kisoroltuk az elődöntő szavazói között meghirdetett nyereményjáték nyerteseit. A szerencsés nyertesek, akik a 2 főre szóló wellnesshétvégét kapják: P. Ferenc, T. Sándor, K. Gábor, P. K. Zsuzsanna, N. Bálint, T. M. Ildikó, Cs. Gábor, S. Eszter, T. Piroska, P. Dzsenifer, M. Car, R. Anita, S. Kata, K. Sándor, P. Ildikó, K. Ildikó, T. Dorina, Cs. Rajmond, M. Dávid, K. Ferenc. Gratulálunk a nyerteseknek!

Király Friderika
23, Somogyfajsz

Friderika Somogyfajszról érkezett szépségversenyünkre. Évek óta őstermelőként dolgozik, gyógynövények termesztésével foglalkozik. Szabadidejében legszívesebben motorozik, vagy kiránydul, esetleg az állataival foglalatoskodik. Nem először jelentkezett versenyünkre, akik rendszeresen figyelik oldalunkat, már többször is találkozhattak csodálatos képeivel. Abban bízik, hogy sikerül a modellszakmában is helyet szereznie magának. Elmondása szerint az elmúlt években sok pozitív változáson ment keresztül, ez viszi előre az útján, és lesz az, aki mindig is szeretett volna lenni.

Friderika 23 éves, 168 cm magas, rák csillagjegyű. Kedvenc étele a rízs, rántottszelet salátával, melyhez aloe verás vizet iszik legszívesebben. Kedvenc zenéje nincs, de kedvenc parfümje a Scandal.

Tündérszépek – 2022