Tündérszépek – 2021

Végéhez ért a 2022-es Tündérszépek országos szépségversenyünk. 2022 Tündérszépe Pesti Viktória (Zala megye) lett. Első udvarhölgynek Fehér Fannit, második udvarhölgynek Magda Liliánát (mindkettő Budapest és Pest megye) választották. Az idei megmérettetés Közönségdíjas címét Pozsgai Florentina (Nógrád megye) vitte haza.

Varga Vivien
18, Milejszeg

– A zalaegerszegi Csány László Technikumban tanulok közgazdaságot – fogalmazott Vivien. – Határozott elképzeléseim vannak a jövőre nézve. Amint leérettségiztem Győrben vagy Sopronban szeretnék továbbtanulni, a kommunikáció és médiatudomány szak érdekel a legjobban. Igyekszem követni a divatot, figyelem a szépségiparban zajló változásokat és trendeket. Kedvelem az újfajta lehetőségeket, a kihívások mindig erőt adnak. A Tündérszépek 2021-es országos szépségverseny egy tökéletes lehetőség minden lány számára, hogy megmutathassa milyen különleges belső és külső értékekkel rendelkezik. Ezzel a megmérettetéssel szeretnék bizonyítani magamnak.

A 170 cm magas Vivien a Rák jegyében született. Szereti a rántott sajtot, a zöld teát és Babalos dalait. Kedvenc parfüme a Police.

 

Tündérszépek – 2021