Tündérszépek – 2021

Végéhez ért a 2022-es Tündérszépek országos szépségversenyünk. 2022 Tündérszépe Pesti Viktória (Zala megye) lett. Első udvarhölgynek Fehér Fannit, második udvarhölgynek Magda Liliánát (mindkettő Budapest és Pest megye) választották. Az idei megmérettetés Közönségdíjas címét Pozsgai Florentina (Nógrád megye) vitte haza.

Tóth Evelin
17, Zalaegerszeg

– A zalaegerszegi Mindszenty József Gimnáziumba járok, a tanulmányaim mellett tizenegy éve a versenytánc a szívem csücske – mesélte Evelin. – Már részt vettem pár fotózáson, bár modellként még soha nem dolgoztam. Nagy álmom, hogy hivatásos modell lehessek és ezért igyekszek mindent megtenni. A Tündérszépek 2021-es kiírásában felfedeztem, hogy a modellszerződést is lehet nyerni. A tánc, a művészet mindig is közel állt hozzám, ahol a haj és a smink elkészítését és a saját stílusom felépítését kellett elsajátítanom. Hosszú távon is a szépségiparban képzelem el a jövőmet, érdekel a kozmetika, a fodrászat és a sminkelés is.

A 170 cm magas Evelin a Szűz jegyében született. Szereti a párolt zöldségeket, a zöld teát és Machine Gun Kelly dalait. Kedvenc parfüme a Playboy.

Tündérszépek – 2021