Warning: Attempt to read property "post_content" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/memoizers/meta-tags-context-memoizer.php on line 140 Tündérszépek Warning: Attempt to read property "post_modified_gmt" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/presentations/indexable-post-type-presentation.php on line 288 Warning: Attempt to read property "post_date_gmt" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/presentations/indexable-post-type-presentation.php on line 288 Warning: Attempt to read property "post_author" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/presenters/slack/enhanced-data-presenter.php on line 46 Warning: Attempt to read property "post_date_gmt" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/generators/schema/webpage.php on line 54 Warning: Attempt to read property "post_modified_gmt" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/generators/schema/webpage.php on line 55

Leszkovszki Anna Anikó
19, Fót

Név: Leszkovszki Anna Anikó

Lakhely: Fót

Életkor: 19

Magasság: 165 cm 

Csillagjegy: Vízöntő

Kedvenc étel: lasagne

Kedvenc ital: Mizó kókuszos levendulás tej

Kedvenc zene: Calvin Harris: Summer 

Kedvenc parfüm: Yves Saint Laurent Libre

Leszkovszki Anna Anikó vagyok 19 éves és idén fogok érettségizni. Nagyon érdekel a kertészet, ezért kerttervező szeretnék lenni. A cél, hogy parkokat, nagyobb bevásárlóközpontok környezetét tervezhessem.

Csak egy komolyabb fotózáson vettem részt. Az egyik barátnőm most tette le a fotós vizsgáját, és neki segítettem azzal, hogy a modellje lettem. Ez a verseny hozhat ebbe az irányba is számomra továbblépési lehetőséget.  

Kis koromban versenytáncos voltam. Néhány versenyen indultam is. Legjobban a tangó és a csacsacsa ment. Azóta, hogy annak vége lett, most már csak itthon edzem magam súlyzókkal, hogy a formámat megtartsam.

Vissza az összes lányhoz