Warning: Attempt to read property "post_content" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/memoizers/meta-tags-context-memoizer.php on line 140 Tündérszépek Warning: Attempt to read property "post_modified_gmt" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/presentations/indexable-post-type-presentation.php on line 288 Warning: Attempt to read property "post_date_gmt" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/presentations/indexable-post-type-presentation.php on line 288 Warning: Attempt to read property "post_author" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/presenters/slack/enhanced-data-presenter.php on line 46 Warning: Attempt to read property "post_date_gmt" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/generators/schema/webpage.php on line 54 Warning: Attempt to read property "post_modified_gmt" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/generators/schema/webpage.php on line 55

Kálmán Dorka Kornélia
20, Budakalász

Név: Kálmán Dorka Kornélia

Lakhely: Budakalász

Életkor: 20

Magasság: 178 cm

Csillagjegy: Szűz

Kedvenc étel: sushi

Kedvenc ital: kávé. kóla

Kedvenc zene: Cascada – Everytime we touch, latin zenék, retro slágerek

Kedvenc parfüm: Valentino – Voce Viva

Kálmán Dorka Kornéliának hívnak, 20 éves vagyok és másodéves hallgató a Semmelweis Egyetem Egészségtudományi Karán, szülésznő szakon. Mindig érdekelt az egészségügy, és önkéntesként nyári munkában különböző fesztiválokon az ambulancián dolgoztam. Elsősorban itthon szeretnék majd dolgozni szülésznőként. Ez az egyik legszebb pillanata a nőnek, és jó olyankor ott lenni. Voltam cserediákként Oroszországban, Németországban és elutaztam már Angliába is. Legjobban az angolok voltak meglepődve, hogy milyen jól beszélem a nyelvüket. 

Szeretem, ha tetszem másoknak is. A versenyt az insta dobta fel, és örültem, amikor elhívtak a fotózásra. Csak a párom tudja, hogy jelentkeztem, és nagyon örült. 

Vissza az összes lányhoz