Warning: Attempt to read property "post_content" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/memoizers/meta-tags-context-memoizer.php on line 140 Tündérszépek Warning: Attempt to read property "post_modified_gmt" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/presentations/indexable-post-type-presentation.php on line 288 Warning: Attempt to read property "post_date_gmt" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/presentations/indexable-post-type-presentation.php on line 288 Warning: Attempt to read property "post_author" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/presenters/slack/enhanced-data-presenter.php on line 46 Warning: Attempt to read property "post_date_gmt" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/generators/schema/webpage.php on line 54 Warning: Attempt to read property "post_modified_gmt" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/generators/schema/webpage.php on line 55

Maurer-Nagy Kinga
23, Szob

Név: Maurer-Nagy Kinga

Lakhely: Szob

Életkor: 23

Magasság: 170 cm

Csillagjegy: Oroszlán

Kedvenc étel: spagetti

Kedvenc ital: tea

Kedvenc zene: latin

Kedvenc parfüm: nincs

Maurer-Nagy Kinga vagyok, 23 éves és egy másfél éves kisfiú édesanyja, mellette pedig kozmetikusnak tanulok. Azért jelentkeztem erre a versenyre, hogy megmutassam, egy édesanya is lehet gyönyörű. Az instán láttam a felhívást, és a barátnőmnek, valamint a két lány a testvéremnek meséltem el, hogy jelentkeztem. Szerintem örülni fognak az ismerőseim, ha látnak az újságban. 

A külsőmmel meg vagyok elégedve, főleg a szemem színét szeretem. Nincs bajom a tükrömmel. Öltözködésben nagyon sokoldalú vagyok, a sportostól az elegánsig mindent szeretek és szerintem tudom is hordani.

Vissza az összes lányhoz