Warning: Attempt to read property "post_content" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/memoizers/meta-tags-context-memoizer.php on line 140 Tündérszépek Warning: Attempt to read property "post_modified_gmt" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/presentations/indexable-post-type-presentation.php on line 288 Warning: Attempt to read property "post_date_gmt" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/presentations/indexable-post-type-presentation.php on line 288 Warning: Attempt to read property "post_author" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/presenters/slack/enhanced-data-presenter.php on line 46 Warning: Attempt to read property "post_date_gmt" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/generators/schema/webpage.php on line 54 Warning: Attempt to read property "post_modified_gmt" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/generators/schema/webpage.php on line 55

Cseh Viktória
22, Budapest

Név: Cseh Viktória

Lakhely: Budapest

Életkor: 22

Magasság: 179 cm          

Csillagjegy: nyilas

Kedvenc étel: Padthai

Kedvenc ital: Mandulatejes forró csokoládé

Kedvenc zene: Becky Hill & Topis – Heart Goes; Enrique Iglesias – El Baño

Kedvenc parfüm: Parfums De Marly Delina 

Cseh Viktória vagyok 22 éves és a Budapesti Gazdasági Egyetem pénzügy-számvitel karon vagyok harmadéves hallgató. Ez egy három és fél éves szak, amivel könnyebb lesz az elhelyezkedésem, akár külföldre is mehetek dolgozni. Angolul érettségiztem, felsőfokon beszélek angolul, és spanyol nyelvből is van egy középfokú nyelvvizsgám. Két évvel ezelőtt már láttam a Tündérszépek felhívást, de nem voltak jó képeim, most pedig anyukám mondta, hogy próbáljam ki magam.

Szeretem a kényelmes, sportos viseletet, és szeretem a natúr, bézs színeket is. Magassarkúból inkább csak őszi-téli csizmám van. Nagyon hasonlítok a mamámra, és ennek örülök is. Elégedett vagyok a külsőmmel, a szinte derékig érő hajamat nagyon szeretem, ami szinte a védjegyem. Előfordul, az is hogy nők szólítanak le miatta az utcán.

Vissza az összes lányhoz