Warning: Attempt to read property "post_content" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/memoizers/meta-tags-context-memoizer.php on line 140 Tündérszépek Warning: Attempt to read property "post_modified_gmt" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/presentations/indexable-post-type-presentation.php on line 288 Warning: Attempt to read property "post_date_gmt" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/presentations/indexable-post-type-presentation.php on line 288 Warning: Attempt to read property "post_author" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/presenters/slack/enhanced-data-presenter.php on line 46 Warning: Attempt to read property "post_date_gmt" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/generators/schema/webpage.php on line 54 Warning: Attempt to read property "post_modified_gmt" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/generators/schema/webpage.php on line 55

Sándor Szabina
21, Magyargéc

Szabina már korábban is jelentkezett a Tündérszépek versenyre, akkor azonban nem jutott tovább a megyei fordulóból. Két éve is örült, hogy egy ilyen színvonalas megmérettetésen vehetett részt, és most is hatalmas lehetőségként tekint rá. Ezért is döntött úgy, hogy ismét szerencsét próbál. Szobafestőnek tanult, jelenleg azonban álláskereső. Az élete során több munkahelye is volt már, ennek köszönhetően több mindenben kipróbálhatta magát. Hobbija a foci és dartsozni is szeret. Nagy vágya, hogy egyszer eljusson Barcelonába.

A 161 centis Szabina csillagjege ikrek. Kedvenc étele a rántott hal, kedvenc itala az ásványvíz. Kedvenc zenéje a retro, kedvenc parfümje az Adidas.

Vissza az összes lányhoz