Warning: Attempt to read property "post_content" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/memoizers/meta-tags-context-memoizer.php on line 140 Tündérszépek Warning: Attempt to read property "post_modified_gmt" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/presentations/indexable-post-type-presentation.php on line 288 Warning: Attempt to read property "post_date_gmt" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/presentations/indexable-post-type-presentation.php on line 288 Warning: Attempt to read property "post_author" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/presenters/slack/enhanced-data-presenter.php on line 46 Warning: Attempt to read property "post_date_gmt" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/generators/schema/webpage.php on line 54 Warning: Attempt to read property "post_modified_gmt" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/generators/schema/webpage.php on line 55

Kürti Adrienn
29, Mátraterenye

Adrienn már hosszú évek óta a vendéglátásban tevékenykedik. Egy fiú és egy lány büszke édesanyja. Szabadideje jelentős részét a gyermekeivel tölti, közösen sétálnak, túráznak, illetve filmeket néznek. Hobbiszinten műkörömépítéssel is foglalkozik. A Tündérszépek versenyre azért jelentkezett, mert még soha nem vett részt ilyen jellegű megmérettetésen, és úgy vélte, most jött el az ideje annak, hogy ezen a területen is kipróbálja magát.

A 165 centis Adrienn csillagjegye rák. Kedvenc étele a csirkemell saláták, kedvenc itala a kóla. Kedvenc zenéje a disco, kedvenc parfümje a Zara.

Vissza az összes lányhoz