Warning: Attempt to read property "post_content" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/memoizers/meta-tags-context-memoizer.php on line 140 Tündérszépek Warning: Attempt to read property "post_modified_gmt" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/presentations/indexable-post-type-presentation.php on line 288 Warning: Attempt to read property "post_date_gmt" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/presentations/indexable-post-type-presentation.php on line 288 Warning: Attempt to read property "post_author" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/presenters/slack/enhanced-data-presenter.php on line 46 Warning: Attempt to read property "post_date_gmt" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/generators/schema/webpage.php on line 54 Warning: Attempt to read property "post_modified_gmt" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/generators/schema/webpage.php on line 55

Sárközi Melinda
27, Báta

Csecsemő- és gyermekápoló vagyok a szakmám szerint, de a járvány miatt most nem dolgozom. Próbálom ezt az időt önmagam fejlesztésével tölteni. A hobbim a sütés és a sminkelés. Ezekben szabadjára tudom engedni a fantáziám. A későbbiekben el tudom képzelni akár azt is, hogy valamelyik hobbim hivatássá váljon. Ez a verseny számomra egy kaland az életemben, csakis a pozitív oldalára koncentrálok. Bárhogy is alakul, nem fogom negatív élményként megélni.

Melinda 155 centiméter magas, a csillagjegye az Oroszlán. Kedvenc étele a halászlé, kedvenc itala az eper ízű Cappy. Az, hogy milyen zenét szeret, a hangulatától függ. Legszívesebben a Good Girl parfümöt használja.

Vissza az összes lányhoz