Warning: Attempt to read property "post_content" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/memoizers/meta-tags-context-memoizer.php on line 140 Tündérszépek Warning: Attempt to read property "post_modified_gmt" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/presentations/indexable-post-type-presentation.php on line 288 Warning: Attempt to read property "post_date_gmt" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/presentations/indexable-post-type-presentation.php on line 288 Warning: Attempt to read property "post_author" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/presenters/slack/enhanced-data-presenter.php on line 46 Warning: Attempt to read property "post_date_gmt" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/generators/schema/webpage.php on line 54 Warning: Attempt to read property "post_modified_gmt" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/generators/schema/webpage.php on line 55

Kocsis Klaudia
19, Pellérd

Klaudia már tavaly is indult a szépségversenyünkön, s akkor a zsűri szavazatai alapján a ragyogó második helyet érte el a megyei fordulóban. Az újrázó szépség jelenleg kozmetikusnak tanul, később ebben a szakmában szeretne tevékenykedni. Mint elmondta, fontos számára a megjelenés és az hogy széppé varázsoljon másokat. Azért jelentkezett ismét a versenyünkre, mert szereti a fotózásokat és az ehhez kapcsolódó világot.

Magassága 164 cm, csillagjegye a kos. Kedvenc étele a bélszín, kedvenc itala a cukros italok. Latin zenéket hallgat, kedvenc parfümje nincs.

Vissza az összes lányhoz