Warning: Attempt to read property "post_content" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/memoizers/meta-tags-context-memoizer.php on line 140 Tündérszépek Warning: Attempt to read property "post_modified_gmt" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/presentations/indexable-post-type-presentation.php on line 288 Warning: Attempt to read property "post_date_gmt" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/presentations/indexable-post-type-presentation.php on line 288 Warning: Attempt to read property "post_author" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/presenters/slack/enhanced-data-presenter.php on line 46 Warning: Attempt to read property "post_date_gmt" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/generators/schema/webpage.php on line 54 Warning: Attempt to read property "post_modified_gmt" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/generators/schema/webpage.php on line 55

Somoskői Katalin
26, Várpalota

Közgazdász szakon végeztem el az egyetemet. Marketing területen helyezkedtem el, időközben esküvőszervezéssel és ceremóniamesterséggel kezdtem el foglalkozni. A szervezés mindig is nagy szerelem volt számomra, mert nagyon szeretem összehozni az embereket. Önbizalomerősítés céljából jelentkeztem a Tündérszépek versenyre, és a kíváncsiság is hajtott, hogy egy profi csapat mit tud kihozni belőlem. A gazdasági szféra kimértsége, de a kreatív világ szabadelvűsége is megvan bennem, hiszen ikrek vagyok, itt megmutatkozik a kettősség. Szabadidőmben sportolok, beleértve a boxot, ami az utóbbi időben az egyik kedvencem lett. 

A 175 cm magas Katalin csillagjegye Ikrek, kedvenc étele a suhsi, itala az aperol spritz. Legszívesebben Hans Zimmer dalait hallgatja, kedvenc parfümje a Bad Girl. 

Vissza az összes lányhoz