Warning: Attempt to read property "post_content" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/memoizers/meta-tags-context-memoizer.php on line 140 Tündérszépek Warning: Attempt to read property "post_modified_gmt" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/presentations/indexable-post-type-presentation.php on line 288 Warning: Attempt to read property "post_date_gmt" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/presentations/indexable-post-type-presentation.php on line 288 Warning: Attempt to read property "post_author" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/presenters/slack/enhanced-data-presenter.php on line 46 Warning: Attempt to read property "post_date_gmt" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/generators/schema/webpage.php on line 54 Warning: Attempt to read property "post_modified_gmt" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/generators/schema/webpage.php on line 55

Szabó Henrietta Sarolta
25, Balatonfüred

Érettségivel rendelkezem. A kutyám a legfőbb hobbim, de szeretek utazni, kirándulni, jelenleg vendéglátásban dolgozom, most fogok a média területére váltani. Az a célom, hogy műsorvezető lehessek. A versenyre édesanyám nevezett be, és mivel az ő szava szent és sérthetetlen, ezért itt vagyok. Régebben modellkedtem, aztán nagyjából nyolc évre abbahagytam, és most érzem úgy, hogy újra szeretnék ezzel foglalkozni. Szeretek szerepelni. A kutyám a mindenem, az időm nagy részét vele töltöm. Ő egy francia bulldog, Kenzo a neve. Imádok utazni, sok hely van a bakancslistámon, ahova el szeretnék jutni. 

A 158 cm magas Henrietta csillagjegye nyilas, kedvenc étele a gyros, itala a epres zöldtea. Legszívesebben Nigel Stately-t hallgat, parfümben pedig a Carolina Herrera a kedvence.

Vissza az összes lányhoz