Warning: Attempt to read property "post_content" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/memoizers/meta-tags-context-memoizer.php on line 140 Tündérszépek Warning: Attempt to read property "post_modified_gmt" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/presentations/indexable-post-type-presentation.php on line 288 Warning: Attempt to read property "post_date_gmt" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/presentations/indexable-post-type-presentation.php on line 288 Warning: Attempt to read property "post_author" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/presenters/slack/enhanced-data-presenter.php on line 46 Warning: Attempt to read property "post_date_gmt" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/generators/schema/webpage.php on line 54 Warning: Attempt to read property "post_modified_gmt" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/generators/schema/webpage.php on line 55

Tenke Dorina
19, Simontornya

Simontornyán, a Vak Bottyán gimnáziumban tanulok, ahol utolsó éves diák vagyok. Szabadidőmben kézilabdázom, pár évvel ezelőtt még versenyszerűen játszottam, de már csak hobbi szinten űzöm ezt a sportot. Szívesen rajzolok, és töltöm az időmet a barátaimmal, illetve a családommal. A versenyen való indulásra a családom beszélt rá. Én is lehetőséget láttam benne, mert mindig is érdekelt a modellkedés, kiskorom óta az az álmom, hogy komolyabb eredményeket érjek el ezen a területen. Ennek érdekében voltam fotózáson az MTAphoto Studiónál is, Budapesten.

Dorina 185 centiméter magas, csillagjegye Ikrek. Kedvenc étele a rántott camembert, itala a fekete tea. A mai populáris zenéket hallgatja szívesen, a parfümök közül a Zara és a Tom Tailor illatait preferálja.

Vissza az összes lányhoz