Tündérszépek – 2020

19 megye szépségei vettek részt Tündérszépek 2020 szépségversenyünkön, melyen a nagykanizsai Tótpeti Lili fejére került a királynői korona. Az első udvarhölgy a győri Németh Vivien, a második udvarhölgy a szegedi Tápai Dóra lett, a közönség pedig a budapesti Gondár Kíra Vivient választotta kedvencének.

Az alábbiakban a döntős mezőnyt, valamint megyei bontásban az összes induló képeit tekinthetik meg olvasóink.

Kele Virág
23, Nagykanizsa

– A kanizsai Batthyány-gimnáziumban érettségiztem, majd tanulmányaimat az ELTE programtervező informatikus szakán folytattam. Szüleim biztatására és azért, hogy a szakmámtól teljesen eltérő területen is kipróbálhassam magam, jelentkeztem a versenyre. Figyelek a küldőmre, szeretem a szép ruhákat, a versenyre mégis új kihívásként tekintek. Hobbijaim közé tartozott a Nagykanizsán oly népszerű gólyalábazás, de a néptáncoltam is. Később kipróbáltam hip hop-ot, a torna, az akrobatika és a tánc elemeit hordozó cheerleading-et illetve a társastáncot is. Eredményesen teljesítettem egy Spartan Race futamot. Jelenleg a fotózás terén próbálom szélesíteni az ismereteimet, de szeretek még utazni, új helyeket felfedezni Magyarországon és külföldön egyaránt.

Virág magassága 169 cm. Szereti a gyros és szeret Aloe Vera italt inni. Kedvenc együttese a Queen, parfümből pedig az Eclat mon-t szereti.

Tündérszépek – 2020