Warning: Attempt to read property "post_content" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/memoizers/meta-tags-context-memoizer.php on line 140 Tündérszépek Warning: Attempt to read property "post_modified_gmt" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/presentations/indexable-post-type-presentation.php on line 288 Warning: Attempt to read property "post_date_gmt" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/presentations/indexable-post-type-presentation.php on line 288 Warning: Attempt to read property "post_author" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/presenters/slack/enhanced-data-presenter.php on line 46 Warning: Attempt to read property "post_date_gmt" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/generators/schema/webpage.php on line 54 Warning: Attempt to read property "post_modified_gmt" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/generators/schema/webpage.php on line 55

Molnárné Keserű Klaudia Dóra
20, Pécs

Klaudia Dóra szakács végzettséget szerzett korábban. Most egy új szakmát, a rendezvényszervezőt készül kitanulni. Jelenleg a munkája a legcsodálatosabb a világon, ugyanis főállású  édesanyaként tevékenykedik. Két kisfia van, egy három éves és egy másfél éves apróság. A versenyre a párja és a legjobb barátnője bíztatására jelentkezett. Már az előző szezonban is így tettek, de csak idén jutott el a végső elhatározásra.

Magassága 159 cm, csillagjegye rák. Kedvenc étele a cézár saláta, kedvenc itala pedig a kóla. Kedvenc zenéje nincs, viszont kedvenc parfümje van, mégpedig a Playboy VIP illata.

Vissza az összes lányhoz