Tündérszépek – 2021

Végéhez ért a 2022-es Tündérszépek országos szépségversenyünk. 2022 Tündérszépe Pesti Viktória (Zala megye) lett. Első udvarhölgynek Fehér Fannit, második udvarhölgynek Magda Liliánát (mindkettő Budapest és Pest megye) választották. Az idei megmérettetés Közönségdíjas címét Pozsgai Florentina (Nógrád megye) vitte haza.

Szabadi Kitti Evelin
18, Kaposvár

Kitti nem csak szívesen modellkedik, de imád lovagolni is. Ugyan többször levetette már a ló, de ez nem szegte kedvét semmiben. Lovászként végzett, most pedig a kaposvári Kereskedelmi és Vendéglátóipari Szakközépiskolában fog érettségizni. Nagy álma hogy egyszer fotós legyen, ezért képzi magát. Kitti imád táncolni, jelenleg is egy tánccsoport tagja. A versenyre azért jelentkezett, mert a fényképezőgép mindkét oldalán jól érzi magát, és tudta, ha ő van a középpontban, az nagy önbizalomlöketet fog adni neki. Természetesen a családja és barátja is támogatta az indulásban, amit a képeket látva teljesen meg is értünk!

Kitti 18 éves, Kaposváron lakik. 171 cm magas csillagjegye rák. Legkedvesebb étele a rántott sajt, melyet korlátlan mennyiségben tud elfogyasztani, és azt szőlőlével öblít le, ami lehet akár bor is. Kedvenc zenéje Masked Wolf – Astronaut in the ocean, míg kedvenc parfümje a Hollister Festival Night

Tündérszépek – 2021