Warning: Attempt to read property "post_content" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/memoizers/meta-tags-context-memoizer.php on line 140 Tündérszépek Warning: Attempt to read property "post_modified_gmt" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/presentations/indexable-post-type-presentation.php on line 288 Warning: Attempt to read property "post_date_gmt" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/presentations/indexable-post-type-presentation.php on line 288 Warning: Attempt to read property "post_author" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/presenters/slack/enhanced-data-presenter.php on line 46 Warning: Attempt to read property "post_date_gmt" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/generators/schema/webpage.php on line 54 Warning: Attempt to read property "post_modified_gmt" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/generators/schema/webpage.php on line 55

Holló Bettina
29, Jászapáti

A nevem Holló Bettina, 29 éves vagyok és Jászapátin élek. Egy végtelenül pozitív, vidám és talpraesett nő vagyok. Szabadidőmet szeretem a kedvesemmel és a családommal tölteni, szeretek sportolni, azon belül is a konditermi edzést részesítem előnyben. Újdonság az életemben a modellkedés, a különböző fotózásokon való részvétel. Az elmúlt két alkalommal is részt vettem a Tündérszépek szépségversenyen, legutóbb sikerült is bezsebelnem a megyei közönségdíjat. Elhatároztam, hogy ebben az évben is benevezek, de most célom egy előkelőbb hely megszerzése.

Bettina 165 centiméter magas, csillagjegye halak. Kedvenc étele a rántott szelet rizzsel, kedvenc itala a Varga Pincészet Zweigelt – Cabernet Sauvignon bora. Kedvenc zenéje Zséda és Kökény Attila közös dala, a Helló, kedvenc illata pedig a Lancome La vie est belle.

Vissza az összes lányhoz